Politica de Confidentialitate

Prin solicitarea unei oferte in baza butonului "Solicita Oferta Speciala!" sau prin email, utilizatorului i se cer date precum: numele, numar de telefon mobil si adresa de email. Prin solicitarea ofertei, utilizatorul este de acord ca si platforma www.totulyamaha.ro sa proceseze datele cu caracter personal oferite de acesta.

Datele personale furnizate de catre utilizatorii site-ului www.totulyamaha.ro nu vor fi facute publice sub nicio forma. Ele vor fi folosite numai pentru trimiterea verbala sau in scris a ofertei cerute de catre utilizator; actiune in conformitate cu art. 6 - alin. 2 al legislatiei GDPR.

Utilizatori care doresc stergerea datelor personale sunt rugati sa ne contacteze prin email si sa o ceara explicit. Procesul se poate urgenta prin apelarea telefonica la 0722.344.386, dupa primirea cererii datele de contact vor fi sterse permanent.

Masurile si conduita sunt in conformitate cu decizia nr. 200 din 14 decembrie 2015 privind stabilirea cazurilor de prelucrare a datelor cu caracter personal a A.N.S.P.D.C.P. si reglementarilor impuse de GDPR in 25 mai 2018.

In cazul in care doriti ca datele dvs. sa nu fie procesate de platforma, puteti sa ne contactati direct telefonic la 0722.344.386, astfel evitand inregistrarea datelor cu caracter personal in platfroma Totul Yamaha.