About Us

Nicolas Gas SRL (www.TotulYamaha.ro) este dealer autorizat Yamaha pentru judetul Ilfov din anul 2003, lucru care se traduce printr-o experienta de peste 14 ani in domeniul motocicletelor, ATVurilor, jetski-urilor, ambarcatiunilor si snowmobilelor.

Prin programul Totul Yamaha ne-am propus sa popularizam inovatia, fiabilitatea si dinamica brandului Yamaha oferind facilitati pentru finantare si reduceri suplimentare de pret (cere o oferta chiar acum! - Contact).

Oferim toata gama Yamaha de motociclete, scutere, ATV-uri, jet-ski-uri, motoare de barca, barci gonflabile, side by side si snowmobile la cel mai avantajos pret din Romania! Pe langa reducerea de pret oferita la unitatea dorita, beneficiati de efectuarea RAR-ului (unde este cazul) si o extra reducere la accesorii, piese si echipamente odata cu achizitia unei unitati Yamaha.

Va mai punem la dispozitie optiunea de finantare preferentiala prin Unicredit Bank (credite de nevoie personale, auto, sau leasing - vezi pagina de Finantare

 

Mentiune: Locatia din Snagov este axata pe produse marine. Pentru a vedea motociclete, scutere sau ATV-uri, va rugam contactati-ne in prealabil.